Koko 14x21, sivuja 64, minulle tärkeitä numeroita. Ensipainos Runebergin päivänä 5.2.2016. Minulla riitti uskoa, toivoa ja innostusta, vaikka en meinannut saada tulosta. Tosin kaikki tuo oli välillä hukassa. Vanha kone, vanhat ohjelmat, silti taittokin viimein onnistui.

Pienimuotoinen "julkkari", hyvä ruoka, mies ja tytär paikalla, perhe tuli yllätetyksi. Olen toteuttanut yhden unelmani. Se riittää, pienestä voin kiittää.  Lapin vuosi runoina on luettavissa kirjana, omakustanteena.

 

Runokirja%20Lapin%20vuosi_muokattu.jpg

Täytyy sanoa, että pari viikkoinen siitä, kun sain kirjaprojektini etenemään ja sain vastauksen, että se on hyväksytty painettavaksi, niin olihan se sykähdyttävä aikaa. Hymyilytti, askeleet kulkivat kevyesti. Mutta kaikki varmistui todeksi vasta, kun kirja oli kädessä. Ja näki, että se on ihan normaalin näköinen. Kirja tai kirjanen, ihan sama, painettuja sanoja ja runoja. Kertoen muutoksestani ja muuttamisesta Lappiin, mutta myös omasta henkisestä matkasta. Kirja ei tule yleiseen myyntiin, unelmalle riittää, että se on tullut näkyväksi pöytälaatikosta kansien väliin kirjaksi.

Kannattaa unelmoida, mutta myös kulkea kohti toteutusta, olkoon unelmasi kirjoittaa, piirtää, maalata, puhua tai opettaa. Kaikella on mahdollisuus onnistua. Vaikkei aina niin kuin on halusi tai suunnitelmasi. Mutta kaikki voi tapahtua paremmin kuin osaat odottaa.