http://perhesyopajaironman.simplesite.com/432927872/4435306/posting/mvkaikkipeliin

 

Olin tänään katsomassa tätä salibandyn hyväntekeväisyysottelua, jonka teemana oli otsikon mukaisesti kaikki peliin. En ole aiemmin livenä katsonut salibandya, jonkinverran se on tv:stä tuttua. Mutta kun luin Markon blogia ja sieltä tulevasta ottelusta olevan ennakkomainonnan, päätin jo silloin tammikuussa, että tuonne voisin mennä.

Ei ole väliä vaikka en pelin tiimellyksestä ymmärtänyt paljonkaan, mutta asia jonka puolesta siellä pelattiin, oli mielestäni tärkeä ja olin täysillä mukana pelin tunnelmissa. Ja vaikka kyseessä oli hyväntekeväisyysottelu, niin kyllä kentällä näytti vauhtia olevan ja hienoja tilanteita maalilla. Maalejakin tehtailivat molemmat joukkueet tasatahtiin, mutta hienolta näytti siltikin lopputulos, jonka MVkaikkipeliin voitti yhdellä maalilla. 

Asia tuntui läheiseltä ja tärkeältä senkin takia, kun sisareni on kuollut syöpään aika nuorena. Toivon, että vaikkapa näillä keräyksestä tulleilla varoilla pystytään löytämään kaikille sopivia ja yksilöllisiä hoitokeinoja.

Miehelläni on tasavuosi-syntymäpäivät tänä vuonna ja olen hänelle silloin tällöin järjestänyt jotain yllätyksellistä. Tämä oli yksi niistä ja myös tämä paitsi yllätti, myöskin liikutti ja kosketti.

 

Toivon, että kaikki elätte täysillä tässä hetkessä. Ei tulevaisuudessa eikä menneisyydessä, ei syyttelemällä eikä suremalla vaan ilolla ja rakkaudella. Ja toivon myös, että kaikki saatte olla terveenä ja opitte nauttimaan läsnä olevasta hetkestä ilman minkäänlaista sairautta. Elä elämääsi. Elämä on tässä hetkessä.

Laitetaan hyvä kiertämään. Minäkin laitoin tänään, paitsi maksamalla kolmen henkilön vapaaehtoisen pääsymaksun otteluun, myös antamalla sponsoreilta saamani lakut ihan tuntemattomalle vastaantulijalle. Pienikin teko on palkitsevaa ja tuo iloisen mielen.

Myös Markolle uskoa, toivoa ja onnistumisia omien unelmien toteuttamiseen.

Kiitos, että sain osallistua omalla panoksellani hyvän asian puolesta.