Minulla oli sovittuna runotyöpaja tälle viikonlopulle Tällä kertaa ajankohdalle olikin kaikilla muita suunnitelmia. Keväämmällä toukokuussa 14. - 15.5. on seuraavan kerran Sukukuvia runomuodossa-työpaja. Tervetuloa silloin.

Pidinkin sitten taidegalleria Rarissimaa auki molempina päivinä. Gallerian tilat ovat valoisat ja taulut ovat yltäkylläisyydessään erittäin hoitavat ja tuovat lisää valoisuutta tilaan. Taulujen värit vaikuttavat silmien kautta koko kehoon. Olo oli kevyt, toisaalta rauhoittunut sekä iloinen ja onnellinen, kun olin siellä pari tuntia ollut. Galleriassa käynyt henkilö totesikin saman ja vertasi paikkaa kukkakauppaan, jossa varsinkin nyt keväällä on myös ollut värikkäitä kukkia runsain määrin. Kukat ja kasvit, kuten kaikki väritkin, ovat terapeuttisia ja hoitavia. 

Kiitos Ilonalle, olen saanut olla "galleristina", saanut antaa mahdollisuuden ihmisille tankata värejä ja nauttia myös itse tästä.

Aurinko paistaa ja hellii meitä luonnollisella omalla värillä ja lämmöllä. Nautitaan siitä aina kun voimme. Pimeänä päivänä tai milloin tahansa muulloin värillisillä tauluilla ja kodin tekstiileillä sekä omilla vaatevalinnoilla on sama voima. 

Tankkaa väreistä itsellesi iloa ja valoa.

Galleria%20Rarissima%20avoinna%202.jpg